Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΘΗΡΑ 02/06/2019

Είναι εκατοντάδες οι άνθρωποι που δικαίωσαν εμφατικά το έργο του συνδυασμού "πρώτα ο άνθρωπος" και τους ευχαριστούμε θερμά.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι θα λειτουργήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως μία συμπαγής, μάχιμη ομάδα με μπροστάρηδες τους 6 εκλεγμένους Δημοτικούς μας Συμβούλους και την ομάδα υποψηφίων του Συνδυασμού μας.
Μια ομάδα δυναμικών, ενεργών, καταξιωμένων και μάχιμων συνεργατών.
Θα αποτελέσουμε τον πιο ενεργό, δυναμικό και ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας και επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών.
Θα είμαστε ο πόλος συσπείρωσης απέναντι στα διαχρονικά και άλυτα προβλήματα του Δήμου μας, καθώς και στις σοβαρές ελλείψεις και τα λάθη της τελευταίας πενταετίας.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε ξεκάθαρα απέναντι σε κάθε αυταρχική συμπεριφορά και φιλοσοφία, σε απαξιωτικές μεθοδεύσεις, στην έλλειψη πραγματικής συνεργασίας και σύνθεσης. Θα είμαστε η ασπίδα απέναντι σε λογικές διαίρεσης και αναστολής λύσεων,απέναντι σε καθεστωτικές συμπεριφορές εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην εποχή της Απλής Αναλογικής απαιτείται κοινή λογική, σύνθεση απόψεων και εύρεση λύσεων για το καλό των αγαπημένων μας νησιών.
Θα είμαστε πρωταγωνιστές του αγώνα για ένα Καλύτερο Αύριο Για Όλους τους πολίτες των νησιών μας, χωρίς αποκλεισμούς, με μια νέα σύγχρονη φιλοσοφία λόγου και έργου..
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη σας..

Πηγή: ''Πρώτα ο Άνθρωπος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου