Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

''ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΘΗΡΑ'' - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ & ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας, ψηφίσαντες και μη, για την αναγνώριση προς την παράταξή μας. Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη για όσους μοιράστηκαν μαζί μας τη διαδρομή: τις ιδέες, το χρόνο και την διάθεσή τους. Αποτιμώντας την προεκλογική περίοδο, είμαστε περήφανοι γιατί είδαμε ότι ο λόγος μας μίλησε στις καρδιές των ελεύθερων ανθρώπων. Το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαίωσε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή της προσπάθειάς μας.
Θέλουμε να συγχαρούμε τον "απερχόμενο" Δήμαρχο καθώς και την... επίδειξη πολιτικής οξυδέρκειας των Τ.Ο. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζουμε ο πρώτος να διοικήσει το Δήμο με πλήρη επίγνωση του τι σημαίνει η οριακή του επικράτηση με βάση το εκλογικό σύστημα, η δε αξιωματική αντιπολίτευση να αντιληφθεί τις αντιφάσεις που παράγει στον μικρό μας τόπο η κομματική πειθαρχία.
Με την ελπίδα τέλος, όλοι οι αιρετοί να υιοθετήσουν τη βασική προγραμματική μας θέση για ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ στη βάση πολιτικών αποφάσεων των Κυθηρίων για τα Κύθηρα.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ
 
Με την ανάληψη των καθηκόντων μας θα θέσουμε στο ΔΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, αναλυτικά, στη βάση όσων έχουμε παρουσιάσει στους προγραμματικούς μας πυλώνες. Σε τίτλους:
        ΠΥΛΩΝΑΣ 2 - Ίδρυση ΥΔΟΜ στα Κύθηρα
        ΠΥΛΩΝΑΣ 3 - Δρομολόγηση Σχεδίου Αντιπυρικής Προστασίας
        ΠΥΛΩΝΑΣ 4 - Ενεργοποίηση της Πάγιας προκαταβολής στις Κοινότητες
        ΠΥΛΩΝΑΣ 6 - Δρομολόγηση Masterplan Τουρισμού
        ΠΥΛΩΝΑΣ 7 – Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι
 
ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ
Πριν την ανάληψη καθηκόντων του νέου ΔΣ, ζητάμε να δοθούν στη δημοσιότητα τα κάτωθι:
        το τεχνικό και οικονομικό σκέλος του έργου της Αποχέτευσης Νοτίων Κυθήρων.
        το τεχνικό και οικονομικό σκέλος του έργου των Αφαλατώσεων.
        οι μέχρι τώρα ενέργειες για τον Βιολογικό Ποταμού.
        οι μέχρι τώρα ενέργειες για την  Αποχέτευση & τον Βιολογικό Αγίας Πελαγίας.
        οι μέχρι τώρα ενέργειες για την βελτίωση του Επαρχιακού Δικτύου.
        οι μέχρι τώρα ενέργειες για τη νομιμοποίηση των Λιμανιών.
 
ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
        Στήνουμε δίκτυο επικοινωνίας με όλες τις κοινότητες, ώστε όλα τα τα αιτήματα να φτάνουν στο ΔΣ μέσω του συνδυασμού μας. Θα αναρτηθεί σχετικός πίνακας με email, τηλέφωνο τοπικού αντιπροσώπου επικοινωνίας με τα ΕΚ σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.
        Στη διάρκεια του χειμώνα θα ακολουθήσουμε Πρόγραμμα Ανοιχτών Συζητήσεων στις Δημοτικές Κοινότητες. Όπως δηλώσαμε στις προεκλογικές επισκέψεις μας, θα γίνει καταγραφή και προτεραιοποίηση των αναγκών κάθε κοινότητας.
        Οργανώνουμε Πρόγραμμα Λαϊκών Συνελεύσεων Ιανουαρίου στις 3 Δημοτικές Κοινότητες όπου εκλέχθηκαν Πρόεδροι του συνδυασμού μας. Μετά από την ορκομωσία των αιρετών του συνδυασμού μας, θα συντονίσουμε την ενεργοποίηση των πολιτών με σκοπό την δημοκρατική διεκδίκηση.
 
Σας ευχαριστούμε και μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή: Ελεύθερα Κύθηρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου