Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12/9 ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Έφτασε η ώρα των εκλογών για την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Κυθήρων οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου και μελών της Επιτροπής.
Εμείς λίγες ώρες πριν ανοίξει η κάλπη σας παρουσιάζουμε τους υποψηφίους που αναμένεται να βρεθούν στα ψηφοδέλτια και θα διεκδικήσουν την ψήφο του εκλεκτορικού σώματος.
Εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος θα είναι ο νυν Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βαγγέλης Βενάρδος, ο οποίος κατά γενική ομολογία έχει κάνει μια καλή θητεία με αρκετά πράγματα να έχουν διευθετηθεί και να έχουν δρομολογηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του (βλ. ΕΔΩ).
Την Τετάρτη 11/9 με ανακοίνωση της η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κυθήρων (Ελεύθερα Κύθηρα) πρότεινε για υποψήφια Πρόεδρο της Επιτροπής την κα. Ελένη Ταλλάρου (βλ. ΕΔΩ).
Συνεχίζούμε με τους υποψηφίους για μέλη της Επιτροπής και όπως πληροφορούμαστε από την παλιά Επιτροπή εκ νέου υποψήφιοι θα είναι ο κ. Βύρωνας Πρωτοψάλτης, ο κ. Γιώργος Μεγαλοκονόμος και ο κ. Δημήτρης Πανάρετος, ενώ αντιθέτως αναμένεται να μην είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Γιάννης Βάρδας.
Στα νέα ονόματα που θα είναι υποψήφιοι αναμένονται να είναι ο κ. Γιώργος Καλλίγερος (πρώην Έφορας) και ο κ. Μανώλης Χάρος (πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων).
Δεν ξέρουμε αν την τελευταία στιγμή υπάρξουν και κάποιοι ακόμα υποψήφιοι, εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και πρέπει να τονίσουμε πως ο θεσμός της Εγχωρίου Περιουσίας είναι μοναδικός στον Ελλαδικό χώρο και πολύ σημαντικός για τα νησιά μας!
Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε πως ανοιχτό στο κοινό θα είναι το πρώτο μέρος της διαδικασίας που περιλαμβάνει την έκθεση πεπραγμένων, από την απερχόμενη Επιτροπή, ενώ το στάδιο της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τους εκλέκτορες και τους υποψηφίους μόνο παρόντες.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφία αρχείου

2 σχόλια:

  1. Κατά γενική ομολογία... Μάλιστα. Αντικειμενικότητα πάνω από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο Βεναρδος αρεσει σε περισσότερους από όσους δεν αρέσει τοτε είναι γενική ομολογία. Αλλά που να ξέρει ο Ρουβικωνας από πλειοψηφίες

      Διαγραφή