Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ - Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΑΠΕΤΡΑΠΗ, ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στα Κύθηρα για την εορτή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας 24/9 και της επετειακής εκδήλωσης για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση των Κυθήρων, ο Βουλευτής στην 'Α Πειραιά & Νήσων και τέως Υπουργός κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε με τις Διευθύντριες του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Κυθήρων και με εκπροσώπους από του Συλλόγους Γονέων να συζητήσουν και να τους ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειες που έχει κάνει για το σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε από τις ελλείψεις καθηγητών και τις αναγκαστικές συγχωνεύσεις τμημάτων στο Λύκειο.
Ο κ. Κατσαφάδος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους πως δεν υπάρχει άλλη διαδικασία για την κάλυψη των κενών παρά μόνο μέσω των αναπληρωτών και η πρώτη φάση για την επιλογή κλείνει στις 3 Οκτωβρίου, έτσι αρχές Οκτώβρη αν δεν προκύψει κατι άλλο απρόοπτο τα κενά των καθηγητών θα καλυφθούν.
Τέλος ανέφερε πως η συγχώνευση των τμημάτων δεν θα ήταν προσωρινή, αλλά μετά από σοβαρές πιέσεις δικές του και ενέργειες που έγιναν, η συγχώνευση απετράπη και μετά την κάλυψη των κενών θέσεων των καθηγητών, το Λύκειο θα λειτουργεί κανονικά με 6 τμήματα.





Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου