Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2.8.2017

Στο πανηγύρι της Αγ. Οσιοπαρθενομάρτυρος  Ελέσσας, στα Κύθηρα, η βουλευτής Γεωργία Γεννιά.
Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων επισκέφθηκε, την Τρίτη 1 Αυγούστου το νησί των Κυθήρων με αφορμή τον εορτασμό της προστάτιδας του νησιού , Αγίας Ελέσσας. Στη συνέχεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος προσκεκλημένος του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου Κυθήρων και Ανικυθήρων κ. Σεραφείμ, αλλά και την περιφορά της Ιερής Εικόνας της Οσιοπαρθενομάρτυρος, συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του νησιού.
Συγκεκριμένα , η Γεωργία Γεννιά, συνομίλησε με τον διοικητή του ΑΤ Κυθήρων, κ. Δημήτρη Τιακούδα, από τον οποίον ενημερώθηκε για την ανάγκη μεταστέγασης του ΑΤ σε άλλο κτίριο. Κατόπιν, η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σταθμάρχη του Αστυνομικού Σταθμού Κυθήρων, κ. Χαράλαμπο Γιαννόπουλο, και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Γυθείου, κ. Άκη Παπαμιχαήλ, από τους οποίους είχε εκτενή ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και τα προβλήματα στο νησί των Κυθήρων.
Η κ. Γεννιά κατά την αναχώρησή της από το νησί ευχήθηκε καλό υπόλοιπο τουριστικής περιόδου, υγεία και δύναμη στους κατοίκους και δήλωσε τη στήριξή της οποτεδήποτε παραστεί ανάγκη.
Τέλος, ο επόμενος σταθμός της βουλευτού θα είναι οι Σπέτσες όπου και σπεύδει άμεσα (σήμερα 2-8) ώστε να ενημερωθεί για τη πορεία αντιμετώπισης της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στο νησί.



Πηγή: Γραφείο Τύπου Γεωργίας Γεννιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου