Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΩΝ ''ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑΔΩΝ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ''- ΑΝ ΌΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018

Το Μουσικό Σύνολο "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος" σε απόλυτη συνεργασία με το Δήμο Κυθήρων, το Δήμαρχο κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη και τους εξαιρετικούς μας φίλους στο νησί όπως την κα. Ελένη Χάρου, καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να συντονίσουμε τα διαδικαστικά και τεχνικά ζητήματα προκειμένου να πραγματοποιηθούν στα Κύθηρα οι προγραμματισμένες παρουσίες μας, μία στον Ποταμό και μία στη Χώρα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κυθήρων "3ο Ταξίδι στα Κύθηρα 2017". 
Δυστυχώς, όμως, η προσωρινή έλλειψη του περιφερειακού πλοίου από Πειραιά και Γύθειο, το δύσκολο χρονικά και μοναδικό ημερήσιο δρομολόγιο του πλοίου από Νεάπολη, σε συνδυασμό με τις ώρες των δρομολογίων από και προς Κυλλήνη και Ζάκυνθο, καθιστούν αδύνατη τη μετάβασή μας στα Κύθηρα για τις προγραμματισμένες ημερομηνίες των εκδηλώσεων.
Το κόστος μετακίνησης και σίτισης αυξάνεται δραματικά και απαιτείται να διανυκτερεύσουμε στην Πελοπόννησο, τόσο κατά τη μετάβαση, όσο και κατά την επιστροφή μας. 
Σε συνεργασία με το Δήμο και τον Δήμαρχο Κυθήρων θα οργανώσουμε τις εκδηλώσεις αυτές για το ερχόμενο καλοκαίρι, ευελπιστώντας σε επαναφορά της ακτοπλοϊκής ομαλότητας στο νησί σας, που φέτος ταλαιπωρήθηκε. Ενας λόγος παραπάνω και η φωτιά.
Δυστυχώς και στη Ζάκυνθο δοκιμαζόμαστε ακόμα από τα πύρινα μέτωπα. 
Πιστεύουμε όμως ότι ο πολιτισμός τον οποίο προβάλλουμε, αποτελεί μια διέξοδο από τη "μαυρίλα" που βίωσαν φέτος τα νησιά μας. 

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχό σας καθώς και όλους τους Κυθήριους για τη θέλησή τους να μεταβούμε στο νησί και διαβεβαιώνουμε ότι το καλοκαίρι του 2018, θα είμαστε στο Τσιρίγο, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Επτανησιακής μας ψυχής!

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης
Φωτογραφία: Ganp Ganp (youtube)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου