Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: ''ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑ'' ΔΕΝ ΤΟ ΈΓΡΑΨΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ

Παρότι πιστεύω ότι στη ζωή όλα έχουν πολιτική διάσταση, αυτά που έγραψα για "Το μπάνιο που δεν έκανα", δεν τα έγραψα με διάθεση αντιπολιτευτική, όπως θεώρησε ο κ. Δήμαρχος Κυθήρων και μου εξέφρασε σε inbox μηνύματα μακράς διάρκειας και αδικαιολόγητης επιθετικότητας. 
Το ότι πολλοί από εσάς δώσατε διάσταση πολιτικής απέναντι στην αναπηρία, δείχνει τη δική σας ευαισθησία και τονίζει την ανυπαρξία και αδιαφορία των πολιτικών μας, μικρών και μεγαλύτερων. Κάτι που ισχύει. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι τα γραφόμενα του καθενός και της καθεμιάς, εφόσον φέρουν το όνομά τους είναι οι απόψεις τους και είναι δικαίωμά τους να τις εκφράζουν. Κι όσο για τα όσα γράφτηκαν μακριά από τα δικά σας μάτια από τον Δήμαρχο, φυσικά δεν τα ανακοινώνω. Το μόνο που θα πω είναι ότι οι απαντήσεις του, δεν έδιναν απαντήσεις, ως όφειλε νομίζω, στα όσα εξέθεσα ενυπόγραφα. 
Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτόν τον δημόσιο διάλογο, θα προκύψουν έστω και μικρές βελτιώσεις που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά μας γενικά.

Πηγή: Κορίνα Θεοδωρακάκη (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου