Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ HI-TECH MEGAYACHT ''ADASTRA'' ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ ΚΥΘΗΡΩΝ 3.9.2017

Το μεσημέρι της Κυριακής 3/9 κάτοικοι και επισκέπτες που βρίσκονταν στο Καψάλι Κυθήρων, είδαν ένα ξεχωριστό superyacht να αγκυροβολεί στον μπροστά κόλπο.
Πρόκειται για το Hi-Tech τριμαράν ''Adastra'' μήκους 42,5μ και πλάτους 16μ.
Το ''Adastra'' έχει πρωτοποριακή σχεδίαση με τρεις καρίνες για μεγαλύτερη σταθερότητα πλεύσης, ενώ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 17 κόμβων. 
Σχεδιάστηκε από τον οίκο John Shuttleworth Design και κατασκευάστηκε στην Κίνα. Το συνολικό κόστος ναυπήγησης του έφτασε τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί να φιλοξενήσει στους υπερπολυτελείς χώρους του 9 καλεσμένους ενώ διαθέτει και 6 άτομα πλήρωμα. Ιδιοκτήτης του φουτουριστικού αυτού superyacht είναι ένας εφοπλιστής με έδρα το Χονγκ Κονγκ.
Το ''Adastra'' βρίσκεται στην επιτομή της τεχνολογίας καθώς παρά το μέγεθός του μπορεί να πλοηγηθεί και μέσω ενός ipad! Επίσης έχει μεγάλη αυτονομία καθώς μπορεί να ταξιδέψει από την Αγγλία στην Αμερική χωρίς στάση για ανεφοδιασμό.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τη φωτογραφία του σκάφους στο Καψάλι Κυθήρων, αλλά και φωτογραφικό υλικό και video του μοναδικού αυτού megayacht!και video:

Κείμενο - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Πληροφορίες: cnn.gr - kerkyra.net - corfutvnews.gr
Φωτογραφία: Δημήτρης Καλλίγερος
Φωτογραφίες - video: shuttleworthdesign.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου