Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά τους αλλεπάλληλους βανδαλισμούς στη σημαία στο Διακόφτι, για τους οποίους έχουμε ρεπορτάζ και στην έντυπη έκδοση, ένας ακόμη βανδαλισμός, πολύ χειρότερος ως προς το αποτέλεσμα, καθώς πρόκειται για επαγγελματική εγκατάσταση, έγινε το περασμένο βράδυ, 29 Σεπτεμβρίου, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα της επιχείρησης MOTORENT Panayotis του κ. Παν. Δευτερέβου έξω από το αεροδρόμιο Κυθήρων, σε χωράφι όπου στάθμευαν τα οχήματα.
Η επιχείρηση, όπως και άλλες, αναγκάστηκε να διακόψει την ενοικίαση των γραφείων εντός του χώρου του αεροδρομίου εξ αιτίας της αοριστίας όσον αφορά τη μείωση των ενοικίων –λόγω της επιδημίας- κάτι που έγινε όταν ενοικιάζονται χώροι από ιδιώτες, βρίσκεται όμως σε εκκρεμότητα εάν ο ιδιοκτήτης είναι κρατική υπηρεσία!
Έτσι οι επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να βρουν χωράφια για να μειώσουν τις δαπάνες τους και να αφήνουν εκεί τα αυτοκίνητα. Σήμερα το μεσημέρι, όταν έφθασαν στο χώρο, διεπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν ρίξει πέτρες και είχαν σπάσει τα παρμπρίζ κάποιων αυτοκινήτων, ενώ είχαν προξενήσει σημαντικές ζημιές σε άλλα.
Την υπόθεση ανέλαβε, όπως ήταν φυσικό, η Αστυνομία και να δούμε εδώ αν θα βρουν άκρη, καθώς το θέμα είναι σοβαρό και έρχεται να προστεθεί σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις βανδαλισμών, χωρίς να είναι γνωστά τα κίνητρα των δραστών στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Από την επιχείρηση PANAYOTIS RENT A CAR, δίδεται αμοιβή 10.000 € σε όποιον παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: kythiraika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου