Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ AHEPA

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες των κατοίκων του νησιού των Αντικυθήρων και εμού προσωπικά προς το τμήμα Χανίων της AHEPA και τον πρώην Κυβερνήτη Ελλάδας κ.Πλοκαμάκη Γεώργιο, για την ευγενική δωρεά ενός σετ χειρουργικών εργαλείων μεγάλης αξίας, που παραδόθηκε την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 στο Αγροτικό Ιατρείο του νησιού μας. Την παραλαβή της δωρεάς άκανε η Ιατρός του νησιού κ.Παρασκευή-Γεωργία Γαμβρουλά.
Η AHEPA είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη ομογενειακή οργάνωση, ιδρύθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ το 1922 με σκοπό την προάσπιση των Ελλήνων μεταναστών και την ένταξη των Ελλήνων ισότιμα στην Αμερικανική κοινωνία. Σήμερα υπάρχουν Έλληνες σε κυβερνητικές θέσεις και σε όλα τα Πανεπιστήμια προσπαθώντας να υποστηρίξει τα ελληνικά συμφέροντα. Στην Ελλάδα υπάρχουν 45 τμήματα με πάνω από 1000 μέλη.
Η συγκεκριμένη δωρεά αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, λαμβάνοντας υπόψιν την Πανδημία που έχει επιφέρει ο Κορωνοϊός τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό της AHEPA στην ανθρώπινη αξία, αλλά και εν γένει την υποστήριξή της στην τοπική κοινωνία, διευρύνοντας παράλληλα τις ιατρικες δυνατότητες του Αγροτικου Ιατρείου των Αντικυθήρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ.ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜ.ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου