Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''CERIGO'' ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ 21/3

Με ιδιαίτερη επιτυχία, στα πλαίσια των προγραμματισμένων επαφών του Συλλόγου μας, μετά την επαναξιολόγηση και αναδιάταξη στόχων και τακτικής για την επίλυση των προβλημάτων του Τουρισμού στα Κύθηρα, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2023 συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και Νήσων κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα με αντικείμενο την πορεία του έργου ‘’Επέκταση διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης του Αεροδρομίου Κυθήρων’’.
Είναι γεγονός ότι ο Ρόλος της Περιφέρειας για το έργο αυτό έχει καθοριστική σημασία, για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση του. Υπήρξε καλή διάθεση για ουσιαστική συνεργασία και επίδειξη αποφασιστικότητας για την μελλοντική πορεία. Άλλωστε οι διαπιστώσεις για τις μέχρι τώρα αδικαιολόγητες καθυστερήσεις είναι κοινές καθώς και η ειλικρίνεια και η στιβαρότητα των επιχειρημάτων μας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρανοήσεων. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είναι γνωστό ότι λόγω καταγωγής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, είναι βαθύς γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και των Κυθήρων ειδικότερα.
Και επειδή τίποτα δεν αφήνεται στη τύχη του και στις καλές προθέσεις συμφωνήσαμε για μια συνεχή επικοινωνία ώστε να υλοποιηθεί η σειρά των ενεργειών που πρέπει να γίνουν.
Μια ψύχραιμη και αντικειμενική αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δεδομένων, δείχνει ότι υπάρχει πλέον σοβαρή εξέλιξη και προοπτική για το έργο της επέκτασης του διαδρόμου του Αεροδρομίου Κυθήρων και αναβάθμισης Υποδομών, δικτύων και προσφερόμενων υπηρεσιών.
Απαιτείται εγρήγορση, συντονισμός και.. κοινή πορεία όλων..!!!

Με εκτίμηση για τον Σύλλογο,
Η Πρόεδρος, Βανέσσα Ράϊκου
Ο Γραμματέας, Επαμεινώνδας Σταμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου