Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΜΑΝΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΟΥΡΗ

Γεννήθηκα στα Κύθηρα, σπούδασα στην Φαρμακευτική Αθηνών και από το 1995 διαμένω μόνιμα στον Ποταμό όπου διατηρώ το τοπικό Φαρμακείο.
Παντρεμένος με την ιατρό Ελίνα Ιορδανίδου και υπερήφανος πατέρας της Μαρίνας και του Αλέξανδρου.
Στα Κύθηρα οι συμπατριώτες μου με τίμησαν εκλέγοντας με δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του αείμνηστου Αρτέμη Καλλίγερου, ενώ από το 2019 είμαι εκλεγμένος με τους «Μένουμε Εδώ».
Ενεργός πολίτης  τόσο στην φιλαρμονική Ποταμού, όσο και στον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής. Παρών σε κάθε σημαντικό κοινωνικό κάλεσμα για τα νησιά μας, την χώρα ή και οικουμενικά ζητήματα (κλιματική αλλαγή, μεταναστευτικό κλπ).
Η συμμετοχή στα κοινά αποτελούσε και αποτελεί για εμένα στάση ζωής.  Η ενεργή συμμετοχή όλων μας μπορεί να διασφαλίσει καλύτερες αποφάσεις, έλεγχο της κεντρικής διοίκησης, διαφάνεια και λογοδοσία. Πάντα στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων, η δίκαιη ανάπτυξη και η στήριξη των αδυνάτων.
Θεωρώ συστατικό στοιχείο της τοπικής αυτοδιοίκησης την δημιουργία συνθηκών για την δραστηριοποίηση των δημοτών σε όλους τους τομείς της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής ζωής  των νησιών μας.
Τα νησιά μας έχουν μεγάλες δυνατότητες αειφορικής ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, υπό τον όρο ότι θα εφαρμοστεί ένα σχέδιο με ευρεία συναίνεση  και μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Η συστράτευση  με τον Ζαχαρία Σουρή  και η δημιουργία μιας μεγάλης και πολύχρωμης αυτοδιοικητικής  ομάδας  στοχεύει στην υλοποίηση αυτών των στόχων και  το άνοιγμα μιας νέας σελίδας στην διοίκηση του  Δήμου μας.
Ικανή και αναγκαία συνθήκη για αυτά αποτελεί  η συνεχής και μόνιμη «συστράτευση» όλων όσοι ενδιαφέρονται για ένα καλύτερο μέλλον. Όσων απορρίπτουν την  απάθεια  και την απαξίωση, όσων έχουν διαφορετική άποψη και θέλουν να ακουστούν.
Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτελούν  μια ευκαιρία  σημαντικών αλλαγών για τα νησιά μας.
Ας την εκμεταλλευθούμε.

Πηγή: oloi-mazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου