Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

ΟΙ 5 ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΥΘΗΡΩΝ, Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Βρισκόμαστε στην αυγή του 2024 και μπορεί η γιορτινή διάθεση να είναι διάχυτη στους περισσότερους, ωστόσο οι τοπικές πολιτικές εξελίξεις δεν σταματούν!
Σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2024, με την παλιά σύνθεση, ενώ από αύριο 1/1/2024 αναλαμβάνουν κι επίσημα οι νεοεκλεγέντες.
Πάμε τώρα στις αλλαγές που θα υπάρξουν, κατ' αρχήν θα έχουμε νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο κ. Κώστας Καψάλης.
Σχετικά τώρα με τους Αντιδημάρχους στη νέα θητεία που ξεκινάει, όπως αναφέρουν πληροφορίες του σταθμού μας, οι Αντιδήμαρχοι θα είναι 5 αντί για 4, με το Δήμαρχο Κυθήρων να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους ''παλιούς'' κι έμπειρους Γιάννη Κατσανεβάκη, Γιώργο Κομηνό και Παναγιώτη Ζαντιώτη που συνεχίζουν, ενώ θα έχουμε και δύο νέα πρόσωπα να αναλαμβάνουν χαρτοφυλάκιο αντιδημάρχου, τους κ. Γιώργο Στρατηγό και κ. Δημήτρη Καλλίγερο.
Ο κ. Καλλίγερος μετά την καλή θητεία που είχε ως Πρόεδρος του Λίμενικού Ταμείου, αναβαθμίζεται και θα πάρει αντιδημαρχία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνει παράλληλα και στο Λιμενικό Ταμείο.
Ο κ. Στρατηγός αν κι εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στα Κύθηρα, μπαίνει απ' αρχή στα βαθιά, αναλαμβάνοντας θέση Αντιδημάρχου.
Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η σύνθεση της νέας Δημοτικής Επιτροπής που θα ασκεί τις αρμοδιότητες και της παλιάς Οικονομικής Επιτροπής, τη νέα δημοτική περίοδο. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα, πάντως οι ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
Κλείνοντας για όσους περιμένουν τις εκλογές της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κύθηρων & Αντικυθήρων μέσα στον Ιανουάριο, μάλλον θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή, καθώς απ' ότι μαθαίνουμε αυτές θα πάνε για Φεβρουάριο ίσως και Μάρτιο και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Χρόνια Πολλά
Το 2024 να φέρει υγεία κι ευτυχία σε όλους!

Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου