Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με αφορμή τη σημερινή ορκωμοσία των μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κυθήρων, θα ήθελα να ευχηθώ επισήμως, πλέον, στον Δήμαρχο αλλά και σε όλους τους συναδέλφους μια καλή και παραγωγική θητεία. Δυστυχώς λόγω απρόοπτου προσωπικού προβλήματος δεν ήμουν σε θέση να παραστώ στην τελετή, όμως παραμένω σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο ώστε να προγραμματιστεί σύντομα και η δική μου ορκωμοσία αλλά και ανάληψη καθηκόντων.
Για άλλη μια φορά εκφράζω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου σε όσους εξελέγησαν και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε να συνεργαζόμαστε με σύνεση και συνέπεια για το καλό του τόπου μας.
Όπως έχω τονίσει ξανά στο παρελθόν, η εκλογή μας δεν αποτελεί μόνο ένα προσωπικό στοίχημα του καθενός. Είναι, κυρίως, μια άμεση υπόσχεση απέναντι στο νησί μας, μια δέσμευση να μείνουμε μακριά από μικροπολιτικές συμπεριφορές και ατομικές σκοπιμότητες, να εστιάσουμε στο έργο μας και να προσφέρουμε τα μέγιστα με γνώμονα, πάντα, τον ρεαλισμό, τη βιωσιμότητα και την ειλικρινή μας αγάπη για τον ιδιαίτερο αυτό τόπο.

Πηγή: Γιώργος Στρατηγός
Φωτογραφία: Διονύσης Ανδρόνικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου