Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΘΗΡΑ 13.12.2011

Η Γ’ Λυκείου Κυθήρων σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο drakakis tours οργάνωσαν και πραγματοποίησαν επταήμερη εκδρομή στην Βουδαπέστη από την Κυριακή 04 ως και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011. Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής στην Ευρωπαική Πρωτεύουσα , οι νεαροί εκδρομείς με την συνοδεία των δύο καθηγητών, του λυκειάρχη και εκπροσώπων του γραφείου μας επισκέφθηκαν την Πλατεία των Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, το Κοινοβούλιο, τον Πύργο των Ψαράδων, το Βασιλικό Παλάτι, το Μουσείο Καλών Τεχνών καθώς και άλλα αξιοθέατα της πόλης. Εκτός των ορίων της Βουδαπέστης επισκέφθηκαν το Βίσελγκραντ και περνώντας από το Έστεργκομ έφτασαν και περπάτησαν στα καλντερίμια του γραφικού χωριού του Αγίου Ανδρέα δίπλα στον Ποταμό Δούναβη.
Η γραφικότητα και η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης σε συνδυασμό με το τσουχτερό κρύο έβαλαν από νωρίς τους ταξιδιώτες στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Αισθανόμαστε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον Λυκειάρχη κύριο Φατσέα Δημήτρη και τους συνοδούς καθηγητές, κύριο Αγγουρά Θεόδωρο και κυρία Βεργίνη Ελένη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδρομής.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους πλοιοκτήτες του πλοίου Πορφυρούσα για την ευγενική προσφορά των εισιτηρίων.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Δρακάκης
drakakis tours

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου