Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ

Τριήμερο Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Ευαισθητοποίησης στο Διακόφτι


Αγαπητοί Φίλοι,

Η πρόσκληση που σας απευθύνουμε σήμερα, έχει την έννοια του καλέσματος για συμμετοχή και αλληλεγγύη σε μία εποχή που τα στοιχεία αυτά  είναι απαραίτητα πλέον κοινωνικά εργαλεία για κάθε προσωπική, αλλά και επαγγελματική επιτυχία.
Το «ΔΙΑΚΟΦΤΙ» μας εκτός από ένας ιστορικός και πανέμορφος οικισμός στην είσοδο του νησιού είναι η πύλη των Κυθήρων, η πόρτα μας, ο προθάλαμος του σπιτιού μας.
Δεν ανήκει μόνο στους Διακοφτίτες κατοίκους και επαγγελματίες, αλλά σε όλους τους κατοίκους του νησιού ακόμη και στους κατά περίπτωση χρήστες των Υπηρεσιών του Λιμανιού.
Οι Τσιριγώτες δεν θέλουν την πόρτα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους βρώμικη, αποκρουστική, ακαλαίσθητη, προβληματική.
Αντίθετα μέλημα όλων μας – εκεί που φιλοξενείται η πιο βαριά υποδομή του νησιού με υπερτοπική εμβέλεια  το ΛΙΜΑΝΙ πλαισιομένο από την  απαράμιλλη φυσική ομορφιά της θάλασσας, της παραλίας και του οικισμού – είναι  να υπάρχει καθαριότητα, κυκλοφοριακή άνεση και ασφάλεια, καλαίσθητη διαμόρφωση, διευκολύνσεις για τους Τουρίστες, σεβασμός στην αρχιτεκτονική του τοπίου και της παράδοσης όπως και στο περιβάλλον.
Εμείς λοιπόν μαζί με εσάς πρέπει να διαφυλάξουμε και να αναβαθμίσουμε  το περιβάλλον και τις υποδομές.
Σας καλούμε λοιπόν όλους μικρούς και μεγάλους να πάρετε ενεργά μέρος στην εθελοντική προσπάθεια «Τριήμερο Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Ευαισθητοποίησης» που διοργανώνεται από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Επαγγελματιών «Διακοφτίου Κυθήρων» υπό την Αιγίδα του  Δήμου Κυθήρων με την συνεργασία  φορέων του νησιού και κατοίκους, καθώς και την Επικοινωνιακή Υποστήριξη του ΣΚΑΪ – ECO NEWS που τόσο πρόθυμα αγκαλιάζει όλες αυτές τις προσπάθειες, του TSIRIGO F.M. και του visitKythera.gr.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1)Δευτέρα του Πάσχα 16/4/2012:  «Καθαρισμός παραλίας στο Διακόφτι Κυθήρων» σημείο συνάντησης στο μικρό μόλο «Minas café» στις 09.00π.μ.

Υπεύθυνος Μηνάς Αναστασόπουλος  τηλέφωνο: 6936485154

2)Τρίτη του Πάσχα 17/4/2012:  «Ανάδειξη καθαρισμός και συντήρηση  των παλαιών μονοπατιών  του οικισμού» σημείο συνάντησης στη ταβέρνα «Μανώλης».

Υπεύθυνος Αλέκος Καστρίσιος τηλ 6976438265

3)Τετάρτη 18/4/2012: «Δεντροφύτευση  στην περιοχή του Οικισμού» σημείο συνάντησης  γέφυρα  – ταβέρνα καφέ «Ζέφυρος».

Υπεύθυνος Νώντας Σταμάτης τηλέφωνο: 6977005024.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.diakofti.gr
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟ .Δ.Σ.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ε.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ε. ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: 
ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ: 
ΧΛΑΜΠΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ
& ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ & ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:
ACTIVE RENTAL ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΛΥΤΣΟΣ  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΙΝΗΣ SUPERMARKET ΓΑΛΑΝΗΣ SUPER MARKET “ΓΚΙΚΑΣ” PANAYOTIS RENT A CAR SUPERMARKET“ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ” SUPERMARKET “ΛOYΡANTOΣ” CAFE NOTARAS MINAS CAFE ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΟΛΗΣ RESTAURANT ΖΕΦΥΡΟΣ CAFE ΔΟΝΟΥΣΣΑ ΚΑΦΕ ΛΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
TSIRIGO FM 
VISIT KYTHERA
SKAI ΡΑΔΙΟ - ECO NEWS


Πηγή: visitkythera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου