Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ - ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι ίδιοι οι γονείς των μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου να παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης της πληρωμής των δεδουλευμένων στους λεωφορειούχους-μεταφορείς καθώς η 22α Μαρτίου, που έχει τεθεί από τους ίδιους ως καταληκτική ημερομηνία για την πληρωμή τους, πλησιάζει. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει λυθεί το θέμα (δεδομένου ότι υπάρχει και η αναπόφευκτη χρονοβόρα γραφειοκρατία), ώστε να μην προκύψει νέα αναστάτωση στη λειτουργία των σχολείων, η οποία πάντα, δυστυχώς, καταλήγει εις βάρος των παιδιών.
Οι Σύλλογοι Γονέων έχουν και το έννομο συμφέρον και τη θεσμική νομιμοποίηση να  προωθούν με νόμιμα μέσα τα γενικότερα συμφέροντα των παιδιών τους και γι’ αυτό συχνά οι προσπάθειες τους φέρνουν αποτέλεσμα.
Και μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και τους γονείς, και ο Δήμος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάθε φορέας ή άτομο που αισθάνεται ότι τον ενδιαφέρει η λειτουργία των σχολείων να συστρατευθούμε σε μια κοινή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος. Από σήμερα όμως, αύριο θα είναι αργά.

Δημήτρης Φατσέας
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου