Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΈΡΓΟ "ΠΑΡΑΚAΜΨΗ ΤΩΝ ΜΥΡΤΙΔΙΩΝ" - ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΟ FM KAI TOY PHOTO CERIGO

To Τσιρίγο FM και το Photo Cerigo πάντα μπροστά στα γεγονότα, βρέθηκαν το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 στο έργο της "Παράκαμψης των Μυρτιδίων" όπως ονομάζεται και σας παρουσιάζουν παρακάτω, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ με οπτικοακουστικό υλικό, όλες τις πληροφορίες και τις εργασίες ολοκλήρωσης αυτού του έργου πνοής για τον τόπο μας.
Όπως μας είπε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης στη συνέντευξη που ακολουθεί, αυτό το έργο ξεκίνησε περίπου στις αρχές του 2010 και μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς και μεγάλων εμποδίων, σε λίγες ημέρες θα ολοκληρωθεί και θα δοθεί στην κυκλοφορία. Να πούμε πως με αυτή την παράκαμψη, πλέον θα δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού καθώς η διέλευση μεγάλων πούλμαν με προσκυνητές θα διεξάγεται χωρίς το εμπόδιο της "Τρύπιας Πέτρας", αλλά παράλληλα θα διευκολυνθεί και η πρόσβαση μεγάλων απορριμματοφόρων στον ΧΥΤΑ των Κυθήρων.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και video του Βαλέριου Καλοκαιρινού και της Μαρίας Πετροχείλου από το έργο και συνέντευξη του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη στον Παναγιώτη Μπαχτή.



ο Βαλέριος Καλοκαιρινός επί το έργον!

Η ώρα της συνέντευξης του Αντιδημάρχου κ. Μ. Πρωτοψάλτη στον Παναγιώτη Μπαχτή





Η στιγμή που η καυτή άσφαλτος πέφτει πάνω στο οδόστρωμα 




και το video με πλάνα από το νέο έργο και τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου:



Video: Photo Cerigo - Βαλέριος Καλοκαιρινός
Φωτογραφίες: Photo Cerigo - Μαρία Πετροχείλου
Κείμενο - Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου