Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

OMOΣΠΟΝΔΙΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΚΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΜΑΛΙΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι 

Mετά τα Σπήλαια του Διρού και το Σπήλαιο της Καστανιάς στα Βάτικα, ο επισκέπτης στη Λακωνία έχει τώρα τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε άλλο ένα μοναδικό φυσικό μνημείο του νομού μας: το Απολιθωμένο Δάσος της Αγίας Μαρίνας, στον Καβομαλιά.

Τα εγκαίνια της λειτουργίας του Ενημερωτικού Κέντρου στο Απολιθωμένο Δάσος του Αγίου Νικολάου, έγιναν την περασμένη Τετάρτη, 17 Ιουλίου, με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ομότιμου καθηγητή Παλαιοντολογίας – Παλαιοβοτανικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ευάγγελου Βελιτζέλου, του Δήμου Μονεμβασίας, της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Νικολάου και εθελοντών της περιοχής. Μέσα στο υπερσύγχρονο Ενημερωτικό Κέντρο ο επισκέπτης μπορεί να πάρει χρήσιμες πληροφορίες για τα εξαιρετικής παλαιοντολογικής σημασίας ευρήματα όλης της ακτογραμμής των Βατίκων,  ενώ προσφέρεται δωρεάν περιήγηση στο Απολιθωμένο Δάσος από δύο εθελοντές ξεναγούς.
Το Ενημερωτικό Κέντρο και θα παραμείνει ανοιχτό για τους επισκέπτες μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλη την εβδομάδα πλην Δευτέρας και Τρίτης, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες, στο συνημμένο:




                                              Μετά τιμής
                                          ΤΟ Δ.Σ. της Ο.Β.Σ.Λ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου