Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ 2013

Μετά από κάθε σοβαρή προσπάθεια και αγώνα έρχεται η επιβράβευση. Έτσι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 σε μια σεμνή τελετή, η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών βράβευσε τα παιδιά με καταγωγή από τα Κύθηρα ή που τελείωσαν το Λύκειο Κυθήρων και πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. 
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τους επιτυχόντες, συγγενείς, φίλους αλλά και τα μέλη της αδελφότητας. Από την πολιτική ηγεσία το παρών έδωσε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Μετά τις εγκάρδιες ομιλίες του Προέδρου της αδελφότητας κ. Βρεττού Κυπριώτη και του Υπουργού ακολούθησε η βράβευση των παιδιών. Μετά το τέλος της εκδήλωσης υπήρχαν κεράσματα για τους παρευρισκομένους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ακολούθησε party για τους νέους.
Εμείς να ευχηθούμε για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή πρόοδο στη ζωή τους ότι κι αν κάνουν. Επίσης προτρέπουμε το Δ.Σ. της Κυθηραϊκής Αδελφότητας αυτή την εκδήλωση να την κάνει θεσμό και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το video της εκδήλωσης:









Εμπνευσμένα διδάγματα του Μαχάτμα Γκάντι που δόθηκαν στα παιδιά μαζί με τα αναμνηστικά δώρα. 
Τα κεράσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους

και το video:


Επιμέλεια - Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου
Video: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου