Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Όταν στα τέλη Οκτωβρίου γράφαμε πως «μια δημοτική αρχή που επί επτά χρόνια έχει επιδείξει τέτοια συστηματική ανευθυνότητα … είναι ώρα να τα μαζέψει και να πάει σπίτι της», ορισμένα μέλη της συμπολίτευσης αντέδρασαν, θεωρώντας ότι θίγεται αδικαιολόγητα η παράταξή τους.  Έλα όμως που οι πράξεις μιλάνε ποιό δυνατά από τα λόγια! Καθώς φαίνεται, οι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Δημάρχου αποφασίσαν από μόνοι τους να μείνουν στο εξής σπίτι τους, αποφεύγοντας έτσι τις περιπέτειες και κακοτοπιές που ο πολιτικός βίος επιφυλάσσει στις αποτυχημένες πολιτικές παρατάξεις...

Είναι πράγματι απογοητευτικό το γεγονός ότι στην τόσο σημαντική για το μέλλον των Κυθήρων και Αντικυθήρων έκτακτη δημοτική συνεδρίαση της Παρασκευής 6/12, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σεραφείμ, του Προέδρου της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας και πολλών δημοτών, την πλειοψηφία αντιπροσώπευσε εκτός από τον Δήμαρχο και τον Β’ αντιδήμαρχο ακριβώς... ένας δημοτικός σύμβουλος!

Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον Δήμο Κυθήρων θα έχουν παρατηρήσει ότι τους τελευταίους μήνες, μόλις και μετά βίας επιτυγχάνεται η ελάχιστη απαρτία - συχνά μάλιστα, μόνο μετά από απελπισμένα τηλεφωνήματα και εκκλήσεις του προέδρου. Μα τότε, κυρίες και κύριοι, γιατί τόση σπουδή να εκλεγείτε προ τριών ετών; Μήπως κάτι άλλαξε από το 2010, ώστε η άλλοτε πολυπόθητη καρέκλα να έχει πια καταστεί το σκαμνί του πόνου; Όποιοι και να είναι οι λόγοι, δύσκολα θα αποφύγει κανείς το συμπέρασμα ότι η κουρασμένη και αποδυναμωμένη παράταξη του κ. Κουκούλη πνέει πλέον τα λοίσθια.



Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία
Δελτίο Τύπου, 10/12/2013
Φωτογραφίες: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου