Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΣΙΡΙΓΟ FM

Από τους βουλευτές και τον Υπουργό της περιοχής μας την περιμέναμε, από αλλού όμως μας ήρθε (μέχρι στιγμής) η στήριξη και η ανάδειξη του μείζονος, για τα νησιά μας, θέματος της ενδεχόμενης κατάργησης της άγονης γραμμής που συνδέει τον Πειραιά με τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα. 
Χθες Σάββατο 7/12 στη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2014 στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο θέμα αυτό απευθυνόμενος στον Υπουργό οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα λέγοντας:
«Και το ακούμε αυτό από την ίδια Κυβέρνηση η οποία σε αυτή την Αίθουσα σε αυτό το Βήμα διά στόματος του Πρωθυπουργού είχε μιλήσει για το καράβι που γύριζε τον κάβο. Ο κάβος δεν εφάνη.
Ούτε τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα φαίνονται, κύριε Στουρνάρα. Πριν από λίγο με πήρε ο Πρόεδρος των Κυθήρων και των Αντικυθήρων και μου είπε ότι αποφάσισε η Κυβέρνηση να κόψει τα κονδύλια για το καράβι και να υπάρχει ένα δρομολόγιο από τον Πειραιά. Αυτή είναι η πολιτική που επιβάλλετε!»

Φυσικά δεν έλαβε καμία απάντηση επ' αυτού...

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου