Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/8 & ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2015

Ήταν αρχές Ιουλίου και με δεδομένο τις δύσκολες μέρες που περνούσε η χώρα μας, τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κυθήρων έπρεπε να δώσουν μια απάντηση σε ένα δύσκολο και αβέβαιο ερώτημα. Πρέπει να ξεκινήσουν φέτος τα τμήματα κολύμβησης και ιστιοπλοΐας? 
Τελικά όλα πήγαν καλά και με μια μικρή καθυστέρηση δύο ημερών ρισκάραμε και ξεκινήσαμε…
Έτσι φτάσαμε στο Σάββατο 8 Αυγούστου όπου με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ετήσιοι αγώνες κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Κυθήρων. Ύστερα από 5 βδομάδες καθημερινών δίωρων μαθημάτων, προπονητές και μαθητές δικαιώθηκαν και δικαίωσαν τους παραβρισκόμενους γονείς και φίλους με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα απόγευμα που άνηκε στα παιδιά και που όλα βγήκαν κερδισμένα, χωρίς νικητές και νικημένους.
Περισσότερα από 100 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες, και η δίωρη γιορτή γέμισε τους μικρούς μας φίλους με χαμογελαστά πρόσωπα. Για φέτος οι βραβεύσεις ήταν πλούσιες με προσεγμένο μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα για όλα τα παιδιά. Την μικρή γιορτή τίμησε με την παρουσία της και η δημοτική αρχή με τον αντιδήμαρχο Μαθιό Αγγελιουδάκη και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Λάζαρο Βέζο. Επίσης, στις απονομές παραβρέθηκε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μεγαλοκονόμος, αλλά και ο πρώην προπονητής του Ν.Ο.Κυθήρων Νίκος Βέζος.
Σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους προπονητές της κολύμβησης Παναγιώτη, Δήμητρα και Πολυμέρη που όλο αυτό το διάστημα προπονούσαν με ζήλο τα παιδιά στην αγκαλιά του ομίλου.
Επίσης, το ΔΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν σε Αβλέμονα και Καψάλι για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων, αλλά και στο στήσιμο και το ξεστήσιμο των εγκαταστάσεων…
Να είμαστε όλοι καλά … και του χρόνου στου ομίλου μας την αγκαλιά !!!!!

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:








Πηγή: Κώστας Μπέλμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου