Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

''ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΈΡΓΟ'' - ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΈΡΓΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δύο μεγάλα αναπτυξιακά έργα συμπεριελήφθησαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κυθήρων που ψηφίστηκε χθες ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το πρώτο  είναι η αξιοποίηση του νερού των Οχελών και η μεταφορά του και διανομή του σε ολόκληρο το νησί. Το έργο αυτό θα λύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα ύδρευσης που τον τελευταίο καιρό έχει καταστεί απειλητικό για τον τόπο. Το δεύτερο, η κατασκευή αποχετευτικού αγωγού που θα συνδέει  το Λιβάδι και την Καρβουνάδα με τη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού του Καψαλιού, λύνοντας έτσι το οξύτατο αποχετευτικό πρόβλημα αυτών και των γύρω χωριών.
Το αποτέλεσμα αυτό επετεύχθη  με την επιμονή, τη σοβαρότητα και τη μαχητικότητα της παράταξής μας της μείζονος μειοψηφίας η οποία με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και ορθή χρήση της ψήφου μας, παρακάμψαμε την απροθυμία του Δημάρχου και τη δυστροπία ορισμένων στελεχών της παράταξης του τα οποία τελευταία έχουν επιδοθεί σε μία ανόητη και άσκοπη αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση.
Απογοητευτική η στάση των επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας οι οποίοι τα βρίσκουν όλα τέλεια ή δηλώνουν (αιώνια;) πίστη και αφοσίωση στον Δήμαρχο. Και επιπλέον μας κάνουν και μαθήματα πολιτικής παιδείας, όπως είπαν.
Ο Κυθηραϊκός λαός γνωρίζει ότι η αντιπολίτευση που ασκούμε δεν είναι στείρα, δεν είναι εμπαθής, δεν είναι ιδιοτελής. Είναι τεκμηριωμένη, εποικοδομητική και μαχητική και στοχεύει πάντα στην επίτευξη αποτελέσματος με ισχυρό αναπτυξιακό χαρακτήρα για τον τόπο. Και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πηγή: Δημήτρης Φατσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου