Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΙΑΤΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ & ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 16.5.2017

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μίχας, που τον γνωρίσαμε μέσα από το talent show του Ant1 ''Fame Story 2'' έχει αφήσει πίσω του το τραγούδι κι έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην δεύτερη μεγάλη του αγάπη, την Ιατρική.
Έτσι από σήμερα κι επίσημα με την ιδιότητα του ιατρού θα υπηρετήσει στην περιοχή μας και στο Αγροτικό Ιατρείο Αντικυθήρων και στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων, έχοντας παράλληλα και καταγωγή απ' τα Αντικύθηρα! 
Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανάρτηση του Δημάρχου Κυθήρων κ. Στράτου Χαρχαλάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για το θέμα αυτό:
«Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μίχας διορίστηκε σήμερα και επίσημα στη δεύτερη θέση Ιατρού Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων και θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων, έχοντας σημαντική εμπειρία στα παθολογικά περιστατικά από τη θητεία του στο Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" των Αθηνών. Ο Νίκος είναι κατά το ήμισυ Αντικυθήριος, το γένος Χαρχαλάκη. Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε που τιμά έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα του!»

Επιμέλεια δημοσίευσης - κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή - φωτογραφία: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου