Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΈΝΤΟΝΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 3.5.2017

Μέρα μεσημέρι, περίπου στις 12:15 της Τετάρτης 3/5 μια έντονη δυσοσμία επικράτησε στο Λιβάδι Κυθήρων, συγκεκριμένα στο σημείο ''Χέρα'' στη στροφή, αναδυόμενη από τους αγωγούς ομβρίων υδάτων.
Κάποιοι ασυνείδητοι και πρέπει να διερευνηθεί ποιοι και πως έχουν πρόσβαση σε αυτό το δίκτυο, νομίζουν πως οι αγωγοί ομβρίων υδάτων είναι για να αδειάζουν τα βοθρολύματά τους, δημιουργώντας μια αποπνικτική, ανθυγιεινή και συνάμα άκρως αντιαισθητική ατμόσφαιρα στους υπολοίπους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.
Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων περιστατικών καθώς πολλά βράδια ειδικά έχουν γίνει αντιληπτά ανάλογα περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή του Λιβαδίου.
Ο Δήμος Κυθήρων πρέπει να ερευνήσει και να ελέγξει τυχόν παράνομες συνδέσεις σε αυτό το δίκτυο όπως και σε άλλα σημεία μέσα ή κοντά στον οικισμό του Λιβαδίου, που είναι γνωστό ότι συχνά πυκνά υπάρχουν ανάλογα περιστατικά, προκειμένου κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος σε αυτή την ασυδοσία.

Ρεπορτάζ - Φωτογραφία: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου