Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ 11/4

Επισκέφθηκα σήμερα, Κυριακή 11-04-21, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χ. Σούγιαννη, εργοτάξια δημοτικών έργων προκειμένου να δω από κοντά τις εκτελούμενες εργασίες και να δώσω τις σχετικές κατευθύνσεις.
1. Στο Δάσος Γερακαρίου καθαρίζονται οι βασικές αντιπυρικές ζώνες με τρόπο που δεν είχε γίνει για πολλά χρόνια. Η έμφαση στην παρούσα φάση δίνεται στην περιοχή όπου η φυσική βλάστηση συναντά το τεχνητό δάσος. Δημιουργούνται ζώνες πλάτους 30+μέτρων ενώ υπάρχει δυνατότητα προσγείωσης ελικοπτέρου σε συγκεκριμένο σημείο (πλάτωμα). Η χρηματοδότηση είναι εξ ιδίων πόρων του Δήμου.
2. Στον δρόμο της Αγίας Αναστασίας ολοκληρώθηκαν τα χωματουργικά και τα συνεργεία θα ξεκινήσουν τα χωματουργικά εντός της εβδομάδας στο δρόμο Διακοπουλιάνικα - Προγκί - Άγ. Ιωάννης Γερακαρίου. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Αττικής.
3. Στα Βιαράδικα, προχωρούν κανονικά οι εργασίες διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων που θα ολοκληρωθούν με την αναβάθμιση του γηπέδου καλαθοσφαίρισης του οικισμού με νέο ταρτάν. Το έργο χρηματοδοτείται εξ ιδίων πόρων του Δήμου.
Παρά την πανδημία, τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας των κρατικών υπηρεσιών και την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, υλοποιούμε ακριβώς ό,τι υποσχεθήκαμε προς όφελος των πολιτών.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου