Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΆΔΕΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΤΑΜΟΥ!

Σήμερα παραδώσαμε τις πρώτες 6 άδειες συμμετοχής στην Κυριακάτικη Υπαίθρια Αγορά Ποταμού (Παζάρι), σε ισάριθμους παραγωγούς. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για το νησί μας και κυρίως για τον Ποταμό. Επιβεβαιώνεται πλήρως η πολιτική μας απόφαση για ύπαρξη Κανονισμού Λειτουργίας, ο οποίος ψηφίστηκε με την 31/2021 απόφαση του Δ.Σ. (στην οποία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας ψήφισαν "παρών").
Από το Μεγάλο Σάββατο (λόγω της αργίας του Πάσχα), οι παραγωγοί επιστρέφουν στον γνώριμο χώρο της Πλατείας Ποταμού, έχοντας στα χέρια τους νόμιμη άδεια συμμετοχής. Ο Κανονισμός Λειτουργίας είναι η απόδειξη πως όχι μόνο δεν καταργήσαμε το Παζάρι, αλλά το διαφυλάξαμε ουσιαστικά!
Ελπίζω στο άμεσο ή προσεχές μέλλον να υπάρξουν ακόμα περισσότερες αιτήσεις που θα πληρούν τα νόμιμα κριτήρια, ώστε να καλυφθούν και οι 15 διαθέσιμες θέσεις.
Ο Δήμος θα προμηθεύσει τους παραγωγούς με ομοιόμορφους πάγκους για την πώληση των προϊόντων τους, βάσει των προτάσεων που οι ίδιοι θα μας κάνουν τις επόμενες ημέρες.
Ο Κανονισμός Λειτουργίας είναι αναρτημένος ΕΔΩ
Καλή αρχή!

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου