Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΑΣΦΥΧΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ - 'ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στα Κύθηρα, από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων της ανακύκλωσης, με αποτέλεσμα οι κάδοι να είναι ασφυχτικά γεμάτοι για μέρες και οι πολίτες να δυσανασχετούν δικαιολογημένα.
Πληροφορίες του σταθμού μας αναφέρουν πως το πρόβλημα προέκυψε όταν το όχημα της ανακύκλωσης μπήκε στο συνεργείο για γενική επισκευή, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα.
Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, η αποκομιδή των απορριμμάτων της ανακύκλωσης αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα από την ερχόμενη εβδομάδα.
Τέλος σήμερα Παρασκευή 8/4 στο parking του Λιβαδίου, δίπλα ακριβώς στους κάδους της ανακύκλωσης, όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά και στην φωτογραφία του θέματος, είδαμε τοποθετημένα τεράστια σακιά γεμάτα με υλικά για πέταμα, τα οποία δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί κι εμποδίζουν.
Καλό θα ήταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο μέλλον, να υπάρχει μέριμνα κι επικοινωνία με τον Πρόεδρο της εκάστοτε Κοινότητας ή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προκειμένου να οδηγούνται σε μέρη πιο κατάλληλα για την εναπόθεσή τους.

Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφία Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου