Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΒΙΚΤΟΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με χαρά ανακοινώνουμε πως παραλάβαμε έναν υπερσύγχρονο αυτόματο απινιδωτή.
Ο εν λόγω απινιδωτής είναι προσφορά - χορηγία του Ιδρύματος Γεωργίου & Βικτορίας Καρέλια στους οποίους εκφράζουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, για την αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας.
Ιδιαιτέρως όμως ευχαριστούμε τον κ Μιχάλη Καλλίγερο για την καταλυτική του χειρονομία, να επικοινωνήσει προσωπικά με το Ίδρυμα και να επισφραγίσει την συνεργασία μας. Ο κ Καλλίγερος συνεχίζει να ανταποκρίνεται καθημερινά με ανιδιοτέλεια σε οιανδήποτε απαίτηση προκύψει, με μόνο γνώμονα το καλό του νησιού. Η προσφορά του είναι ήδη τεράστια κάτι που οφείλουμε όλοι οι Τσιριγώτες να του το αναγνωρίσουμε.
Όπως αναφέρουμε και στην ευχαριστήρια επιστολή μας, ο κ Καλλίγερος και το Ίδρυμα Καρέλια, χαίρουν του σεβασμού μας και της ευγνωμοσύνης μας για την προσφορά τους!
Ένας απινιδωτής είναι ένα "εργαλείο" στα χέρια της ΕΟΔ Κυθήρων που αν και ευχόμαστε να είναι αχρείαστος, σώζει ζωές!
Ευχόμαστε δράσεις όπως αυτές του κ Καλλίγερου και των εκπροσώπων του Ιδρύματος Καρέλια, να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και η προσφορά προς το συνάνθρωπο να είναι αυτονόητη. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε περήφανοι και να αφήσουμε σοβαρή παρακαταθήκη στα παιδιά μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Πηγή: Ελληνική Ομάδα διάσωσης - Παράρτημα Κυθήρων
εικόνα αρχείου

1 σχόλιο: