Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΔ ΚΥΘΗΡΩΝ 30.4.2022

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στα νέα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων της Νέας Δημοκρατίας.
Παρόντες η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη, ο Βουλευτής Α' Πειραιά & Νήσων της ΝΔ κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, o Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων και πρώην Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Κυθήρων κ. Δημήτρης Καλλίγερος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυθήρων κ. Νικόλαος Μαγουλάς και κ. Πάρης Γεωργιλάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυθήρων κ. Γιώργος Μεγαλοκονόμος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πειραιά & Νήσων κ. Μιχάλης Κουλιζάκος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Κυθήρων κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης και κ. Νίκος Μεγαλοκονόμος, ο Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Κυθήρων κ. Αντώνης Μαυρομάτης, τα Μέλη του ΔΣ. καθώς και κάτοικοι του νησιού.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή.
Μετά τον Αγιασμό των νέων γραφείων και τους χαιρετισμούς των επισήμων, ακολούθησε κέρασμα, σε μαγαζί της περιοχής.

Για τα εγκαίνια η Δημ.ΤΟ ΝΔ Κυθήρων εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Με την παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Κυρίας Ζαχαράκη  Σοφίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. στο Λειβάδι Κυθήρων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο στίγμα και μια άλλη βαρύτητα για την όλη νέα προσπάθεια που πραγματοποιείτε με οδηγό το νέο Πρόεδρο της Κύριο Αντώνη Μαυρομμάτη. 

Στην όμορφη, σεμνή, αλλά ουσιώδες τελετή παρεβρέθηκαν ο Βουλευτής Α' Πειραιά Μπουτσικάκης Χριστόφορος, ο Δήμαρχος Κύριος Χαρχαλάκης Ευστράτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης και φίλος του νησιού Κουλιζάκος Μιχάλης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, όλοι οι τοπικοί φορείς και πλήθος φίλων της Παράταξης. Τα εγκαίνια επίσης χαιρέτισαν με επιστολές τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος και Γραμματέας Οργανωτικού - Αναπλ. Γραμματέα Π.Ε. Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ Κονταδάκης Στυλιανός.

Το πλήθος και η παρουσία των υψηλών καλεσμένων, ήταν το έναυσμα για ένα δημιουργικό διήμερο διεργασιών για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. αλλά και για όλο το νησί των Κυθήρων. 

Ιδιαίτερη η χαρά του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυρίου Αντώνη Μαυρομμάτη που μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα από την επανεκκίνηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. υπήρξε τόση μεγάλη, σημαντική και ενθουσιώδης ανταπόκριση από φίλους, μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτώντας το ελπιδοφόρο και λαμπρό μέλλον για το νησί των Κυθήρων και της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και video από τα εγκαίνια















και τα video με τους χαιρετισμούς:
 





Πηγή - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Δ.Τ.: ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Κυθήρων
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Video: TSIRIGO TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου