Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - Ο κ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΈΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κύθηρα, 1η Ιουλίου 2023

Ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να αρχίσουμε να λέμε αλήθειες
Η δική μας η παράταξη ΔΕΝ κάνει πολιτική μέσω του facebook.
Η δική μας η παράταξη ΔΕΝ συκοφαντεί και ΔΕΝ προσβάλλει την προσωπικότητα κανενός  με σκοπό το πρόσκαιρο πολιτικό κέρδος.
Ο κύριος  Χαρχαλάκης βιοπορίζεται με τον μισθό του Δημάρχου Κυθήρων και εκείνον του προέδρου της εγχωρίου περιουσίας τα τελευταία 11 χρόνια. Οπότε καλό είναι, να είναι τυπικός στα καθήκοντά του.
Ο κύριος Χαρχαλάκης ΔΕΝ έχει συμμετάσχει ούτε στα μισά δημοτικά συμβούλια των τελευταίων 2 ετών, μάλιστα στο ακριβώς προηγούμενο προτίμησε την αυτού μεγαλειότητα του Αλβέρτου του Μονακό, από το ποταπό δημοτικό συμβούλιο των Κυθήρων. Οπότε καλό θα ήταν να μην ασχολείται με την δική μας συμμετοχή, η μη, σε αυτά. 
Η διοίκηση Χαρχαλάκη στοιχίζει στον Κυθήριο πολίτη σε μισθούς δημάρχου, αντιδημάρχων, ειδικών συμβούλων, μελών, γενικών γραμματέων κλπ, πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ το χρόνο – 600 χιλιάδες ευρώ την τετραετία!!!
Η αντιπολίτευση Δεν στοιχίζει ούτε ένα ευρώ στον Κυθήριο πολίτη.
Ο κύριος Χαρχαλάκης τα τελευταία 3 χρόνια έχει υποβαθμίσει συνειδητά τον ρόλο του δημοτικού συμβουλίου, παρακάμπτοντάς το, «περνώντας» τα σημαντικά θέματα από την οικονομική επιτροπή.
Επανειλημμένα έχουμε ζητήσει τα δημοτικά συμβούλια και η οικονομική επιτροπή να γίνονται σε απογευματινές ώρες όπως προβλέπει ο νόμος, ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτά και να μην αναγκαζόμαστε να «παρατάμε» την δουλειά μας. Αν και το αίτημα αυτό δεν έγινε ποτέ δεκτό, η παράταξή μας διαχρονικά συμμετέχει ενεργά στα συλλογικά όργανα και αγωνίζεται για το καλό του τόπου. Μπορεί πολύ εύκολα όποιος το επιθυμεί να ανατρέξει στα αναρτημένα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και να διαπιστώσει την αλήθεια.
Η δική μας η παράταξη αποτελείται από ανθρώπους εργαζόμενους που μοχθούν καθημερινά για το μεροκάματο. Και ΝΑΙ, είναι αλήθεια ότι δεν καταφέραμε να συμμετέχουμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, λόγω του ότι έπρεπε να δουλέψουμε για να ταΐσουμε τις οικογένειες μας. Αν κάναμε σωστά ή λάθος, θα το κρίνει ο λαός.
Ο κύριος Ζαχαρίας Σουρης είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον τόπο και αυτός είναι ο λόγος που σύσσωμη η αντιπολίτευση συντάχθηκε μαζί του.  
Η συκοφαντία και το ψέμα είναι λανθασμένη πολιτική τακτική. Εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια για την μη συμμετοχή του κυρίου Σουρη στις συνεδριάσεις την περασμένη δημοτική περίοδο. Γνωρίζουμε ότι η εταιρεία στην οποία εργαζόταν, λόγω των εξαιρετικών επαγγελματικών του επιδόσεων τον απέσπασε σε άλλο αεροδρόμιο, πιο απαιτητικό. Γνωρίζουμε ότι ο ίδιος κατέθεσε άμεσα την παραίτησή του από τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου και ζήτησε να αντικατασταθεί. Ας αποκαλύψει λοιπόν ο κύριος δήμαρχος, που τόσο εύκολα τον κατηγόρησε, ποιος ήταν αυτός που ΔΕΝ δέχθηκε την παραίτησή του; Ας αποκαλύψει ποιος του έδινε άδεια αποχής από τα συμβούλια όλο αυτό το διάστημα; Για να καταλάβουν όλοι ποιος είναι αυτός που τόσο εύκολα διαστρεβλώνει την αλήθεια;
Καλό απόγευμα κύριε Χαρχαλάκη.

Πρώτα ο Άνθρωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου