Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 2009 ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 2009 ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΜΕ 41 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Τις τελευταίες ημέρες βγαίνουν στο φως σημαντικές πληροφορίες σε σχέση με την δράση, Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ αλλά και Τούρκων Εθνικιστών μελών της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων για τις πυρκαγιές που έβαζαν καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα Ελληνικών δασών, κυρίως σε Ελληνικά νησιά. Μέσα σ'όλες αυτές τις αποκαλύψεις διαβάζουμε και για το γνωστό στην περιοχή μας περιστατικό το 2009 με το ιστιοπλοϊκό "Μπέρπιχαμ", το οποίο οι Ελληνικές αρχές συνέλαβαν στην θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων με 41 λαθρομετανάστες. Οι δουλέμποροι όπως φαίνεται ήταν μέλη της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωση των Γκρίζων Λύκων. Σας παραθέτουμε το απόσπασμα του αποκαλυπτικού άρθρου του κ. Κώστα Τζεβελέκου στο newsbomb.gr:
[...] Το ιστιοπλοϊκό με τους γκρίζους Λύκους
Τον Νοέμβριο του 2009 οι αρχές ασφαλείας συνέλαβαν στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων το ιστιοπλοϊκό «Μπέρπιχαμ» με 41 λαθρομετανάστες, το οποίο είχε ξεκινήσει από τη Σμύρνη με προορισμό την Ιταλία.
Οι  τέσσερις αρχηγοί του πληρώματος, ανήκαν στους Γκρίζους Λύκους.
Υπήρχαν πολλές αποδείξεις για τη δράση των ανθρώπων της ΜΙΤ σε ελληνικό έδαφος, αλλά όσοι δημοσιογράφοι τα έγραφαν θεωρούνταν γραφικοί και εθνικιστές.[...]   πατήστε "ΕΔΩ" να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου