Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Δελτίο Τύπου - 21/12/2011
Τέσσερις επιστολές απέστειλε ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Θεόδωρος Κουκούλης για την βελτίωση των Υποδομών του αεροδρομίου Κυθήρων.
Η πρώτη απευθύνεται στον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Μάκη Βορίδη και αφορά την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο των Κυθήρων.
Η δεύτερη και η τρίτη απευθύνεται στην διοικητή της ΥΠΑ κ. Φώφη Παπαδημητροπούλου και αφορούν η μία, την δημιουργία νέου αεροδιαδρόμου στη γραμμή Ζακύνθου Κυθήρων, και στην αναβάθμιση της κατηγορίας πυρασφάλειας του αεροδρομίου μας η άλλη.
Η τέταρτη απεστάλει στον Διοικητή της ΕΜΥ Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χαιδαρόπουλο με τη οποία ζητάει την τοποθέτηση Doppler radar για αναβάθμιση της ασφάλειας των πτήσεων στο αεροδρόμιο Κυθήρων.

Διαβάστε αναλυτικά τις παρακάτω επιστολές του Δημάρχου Κυθήρων κ. Θεόδωρου Κουκούλη και του Αντιδημάρχου Κυθήρων κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, πατώντας πάνω στους τίτλους:





Πηγή: kythira.gr 

Βάση πληροφοριών μας, ο νυν Υπουργός ο κ. Βορίδης έβγαλε απ' το συρτάρι το φάκελο και τις προτάσεις του Δήμου Κυθήρων για το αεροδρόμιο, οι οποίες είχαν μείνει εκεί για καιρό κι ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις στα ζητήματα του Αεροδρομίου Κυθήρων.

Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου