Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης επέπεσε σε σοβαρή δημόσια αντίφαση κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επέμβασης στο Τσιρίγο FM σήμερα το μεσημέρι. Στην προσπάθειά του να αμαυρώσει την επίσημη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων στις 18/10, ισχυρίσθηκε πως η απόφαση δεν είχε εγκριθεί από όλα τα μέλη της επιτροπής και άρα έπρεπε να θεωρηθεί αίολη. Λίγο αργότερα επενέβη με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π., κ. Ιωάννης Βέζος, ο οποίος αντέκρουσε με τον ποιό κατηγορηματικό τρόπο τους ισχυρισμούς του κ. αντιδημάρχου. 

Καθώς η εκπομπή με τους αντιπροσώπους της Κυθηραϊκής Πρωτοβουλίας, Βύρωνα Πρωτοψάλτη και Γιάννη Σταθάτο, έβαινε προς το τέλος της, ενέσκηψε για δεύτερη φορά ο κ. Μ. Πρωτοψάλτης, επιμένοντας ρητώς πως συγκεκριμένο μέλος της επιτροπής, ο κ. Γιάννης Γλυτσός, ούτε είχε ενημερωθεί σχετικά ούτε ήταν σύμφωνος με την ανακοίνωση.

Μπροστά στις δύο αυτές εντελώς αντιφατικές δηλώσεις, μία εκ των οποίων έπρεπε εκ των ενόντων να θεωρηθεί ψευδής, ήλθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γλυτσο, πρώτα ένα άτομο ξένο προς τη διένεξη, και εν συνεχεία ο υπεύθυνος τύπου της Πρωτοβουλίας, Γιάννης Σταθάτος. Ο κ. Γλυτσός και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε σαφής και κατηγορηματικός, δικαιώνοντας απολύτως τον κ. Βέζο: είχε πράγματι ενημερωθεί για την ανακοίνωση, και ήταν απολύτως σύμφωνος με το περιεχόμενό της. Κατόπιν τούτου, ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει τα περί μεροληπτικής «στοχοποίησης» παράπονα του κ. Αντιδημάρχου.

Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία
Δελτίο Τύπου, 24/10/2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου