Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12 (VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στην 31η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, το πρώτο θέμα ήταν σχετικά με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία Κυθήρων και Αντικυθήρων. Μετά από επιστολή - πρόσκληση του Δημάρχου Κυθήρων κ. Θ. Κουκούλη (Βλέπε ΕΔΩ) παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση οι πλοιοκτήτες του Ε/Γ - Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ κύριοι Πολ. Τουρλουμούσης και Γ. Τσαϊλάς καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Lane Sea Lines πλοιοκτήτριας εταιρείας του Ε/Γ - Ο/Γ Β. Κορνάρος κ. Εμμ. Γαλανάκης. Έγινε μια εκτενής ενημέρωση στο σώμα του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και στους παρευρισκομένους για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού αλλά και για τις μέχρι τώρα κινήσεις και προθέσεις των ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν ακτοπλοϊκά την περιοχή μας. Επίσης έγινε και αναφορά στην πολύ μεγάλη οικονομική κρίση που υπάρχει και στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται στην ακτοπλοΐα.
Στη διάρκεια της συζήτησης οι εκπρόσωποι των εταιρειών δέχθηκαν ερωτήσεις και από τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και από το κοινό.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και video του Βαλέριου Καλοκαιρινού με ολόκληρη την συζήτηση σχετικά με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.



















Και το video της συζήτησης:



Κείμενο / Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες / Video: Βαλέριος Καλοκαιρινός - Photo Cerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου