Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η αδιαφορία έχει ξεπεράσει κάθε όριο από ορισμένους που αντιμετωπίζουν τους κατοίκους των Κυθήρων και των Αντικυθήρων ως κατώτερους πολίτες.
Σήμερα Τετάρτη 18/2 το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ ναυλωμένο από την εταιρεία LANE SEA LINES ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:30 το πρωί από την Κίσσαμο με προορισμό τα Αντικύθηρα, τα Κύθηρα και το Γύθειο με επιστροφή, ωστόσο λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν από το βράδυ στην περιοχή υπάρχει απαγορευτικό απόπλου. Δυστυχώς η LANE SEA LINES δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει καν το κοινό με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, όπως θα έπρεπε, (μέχρι και την ώρα δημοσίευσης του παρόντος 12:59μ.μ. της Τετάρτης που κανονικά το πλοίο έπρεπε να είναι στο δρόμο για το Γύθειο) για αυτή την εξέλιξη, αδιαφορώντας για το κόσμο και το επιβατικό κοινό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ωστόσο ελπίζουμε να είναι η τελευταία. Καλούμε το Υπουργείο Ναυτιλίας, τους Τοπικούς Φορείς και όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες να προστατέψουν τους κατοίκους της άγονης γραμμής από τέτοια φαινόμενα και την εταιρεία που εξυπηρετεί την επιδοτούμενη γραμμή να είναι συνεπής έναντι των υποχρεώσεων της απέναντι στους κατοίκους των νησιών μας.

Πηγή: Παναγιώτης Μπαχτής - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6
Φωτογραφία: Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου