Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

''ΤΡΙΠΕΛΑΓΟ'' - Ο ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΥΘΗΡΩΝ

Η Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κυθήρων, ανακοινώνει τη διαδικτυακή δημοσίευση καινούργιου ιστότοπου με τίτλο «ΤΡΙΠΕΛΑΓΟ», αφιερωμένου (κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά) στον πολιτισμό, την ιστορία, το περιβάλλον, την κοινωνιολογία, την ανθρωπογεωγραφία και την καθημερινότητα των Κυθήρων και Αντικυθήρων. Τον ιστότοπο μπορεί από σήμερα ο καθένας να συμβουλευθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tripelago.wordpress.com/.

Στους τακτικούς συνεργάτες συμπεριλαμβάνονται μέχρις στιγμής οι Γιώργος Διδυμιώτης, Δημήτρης Κουτραφούρης, Παναγιώτης Λευθέρης και Γιάννης Σταθάτος. Οι αναρτήσεις θα συμπεριλαμβάνουν σύντομες ανακοινώσεις και αναφορές στα πολιτισμικά δρώμενα των νησιών, κριτικές και αναλύσεις, φωτογραφικό υλικό, καθώς και εκτενέστερα δοκίμια πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Για κάποια μεγαλύτερα κείμενα, όπως και για τις ψηφιακές εκδόσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κυθήρων, θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης αρχείων Acrobat (.pdf).

Το ΤΡΙΠΕΛΑΓΟ είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, τακτικές ή μη, καθώς και σε σχόλια ή διάλογο γύρω από τις αναρτήσεις του, πάντοτε βέβαια επώνυμα. Διεύθυνση επικοινωνίας: tripelago@arkiotis.com.

Πηγή: Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων
19 Φεβρουαρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου