Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 11/4 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO)

Με χαρά και ευλάβεια γι ακόμη μια χρονιά, οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι των Κυθήρων υποδέχτηκαν το Άγιο Φως της Ανάστασης στα Κύθηρα. Παρά τα εμπόδια και τα κωλύματα που παρουσιάστηκαν, η Δημοτική Αρχή και οι άνθρωποι του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων δεν το έβαλαν κάτω και με την αμέριστη βοήθεια και αφιλοκερδή προσφορά της Global Aviation S.A. έφεραν εγκαίρως και αδαπάνως το Άγιο Φως της Ανάστασης στο νησί μας. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Μ. Σαββάτου (11/4) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Κυθήρων ''Αλέξανδρος Αρ. Ωνάσης'' το μονοκινητήριο αεροσκάφος της Global Aviation S.A. με τον Κυθήριο κυβερνήτη Χρήστο Μάλαμα να φέρνει το Άγιο Φως.
Ακολούθως παραδόθηκε στον Δήμαρχο και στη συνέχεια στον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις και όλοι οδηγήθηκαν στις ενορίες τους για την ιερή ακολουθία της Αναστάσεως του Χριστού.
Όπου υπάρχει συνεργασία υπάρχουν λύσεις. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο κι ο Θεός να μας έχει όλους καλά να ξαναϋποδεχτούμε και το χρόνου το Άγιο Φως στην περιοχή μας.

































































και το video:



Ρεπορτάζ - Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Κάμερα - Επιμέλεια: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - Μαρία Πετροχείλου
video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου