Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Την Τετάρτη 1η Απριλίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Γ. Κομηνού με τους επιχειρηματίες του Ποταμού. Στην συνάντηση αυτή ήταν παρόντες επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Κασιμάτη και Παναγιώτης Ζαντιώτης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στέλιος Μεγαλοκονόμος. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου ο κ. Κομηνός παρουσίασε αρχικά το πρόγραμμα της νέας Δημοτικής αρχής για τον οικισμό και κατόπιν έγινε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών του Ποταμού και των εκπροσώπων του Δήμου.

Προβληματισμός υπήρξε στην συζήτηση σχετικά με την κατεύθυνση στην οποία θα πρέπει να κινηθεί η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Ποταμού και στις ενέργειες που επιβάλλεται να γίνουν από τους επαγγελματίες και την Δημοτική αρχή προς την κατεύθυνση αυτή.
Η ζωηρή συμμετοχή των επαγγελματιών στην συζήτηση, οι προτάσεις που κατατέθηκαν από αυτούς σχετικά με το θέμα και η αποδοχή της άποψης ότι ο Ποταμός θα πρέπει να αλλάξει τουλάχιστον ως προς την εξωστρέφειά του, φανερώνει το ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη του χωριού στο οποίο δραστηριοποιούνται. 
Η Δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να συνεχίσει την συνεργασία της με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα στον Ποταμό τα οποία θα αναβαθμίσουν το τουριστικό και εμπορικό του προφίλ.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου