Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14.8.2015

Συνεδρίασε την Πέμπτη 13/8 το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δ.Κοινότητας κ. Ανδρέα Χαρχαλάκη. Παρών ο Δήμαρχος κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης καθώς και η Αντιπρόεδρος κα. Αγγελική Λιγοψυχάκη, τα μέλη Ιωάννης Τζινάκος και Διονύσιος Προγουλάκης και Δημότες του νησιού. 
Ο Δήμαρχος έκανε μια σύντομη αναφορά στα έργα και τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα ή συνεχίζονται και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιδιόρθωση υποδομών που παραλήφθηκαν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. Οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού έχουν συγχαρεί τη Δημοτική Αρχή γιατί σε σχέση με πέρσι το νησί δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, μια εικόνα νοικοκυρέματος και τάξης. 

Το Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Δημοτικής Κοινότητας ενόψει κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2016, το οποίο θα αναρτηθεί στη Διαύγεια. 
Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Συμβούλιο μαζί με κατοίκους του νησιού μετέβησαν στο ιστορικό παλαιό καφενείο «Πλουμίδη» όπου έγιναν από το Δήμαρχο τα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας και Κεραμικής της κας. Σοφίας Πολίτου, μιας πολιτιστικής εκδήλωσης που είναι ενταγμένη στο 1ο Δημοτικό Φεστιβάλ Κυθήρων «Ταξίδι στα Κύθηρα».

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου