Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8.8.2015

Ο Κυνηγετικός σύλλογος Κυθήρων σας ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 12/8/2015 το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό καθημερινά ως και το τέλος του μήνα, για τον Σεπτέμβρη θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση. Λόγο ότι φέτος δεν υπάρχει αρμόδιος υπάλληλος στο Δασονομείο Κυθήρων να υπογράψει τις άδειες θήρας, κλιμάκιο του Δασαρχείου Πειραιά θα επισκεφτεί το νησί μας από 24 ως 28/8/2015 προκειμένου να υπογράψει τις άδειες που έχουν κατατεθεί για έκδοση ή ανανέωση μέχρι τότε και να πραγματοποιηθούν εξετάσεις για νέους κυνηγούς. Για το επόμενο διάστημα οι άδειες θα αποστέλλονται για υπογραφή στο Δασαρχείο Πειραιά και αυτό θα επιφέρει αρκετή καθυστέρηση στην υπογραφή των αδειών, παρακαλούμε λοιπόν τους κυνηγούς μέλη μας να προσέλθουν το συντομότερο δυνατόν για τις άδειες τους προκειμένου να έχουν στην κατοχή τους τις άδειες τους όταν θα έρθει η ώρα για την άσκηση της θήρας.
Παρακαλούμε τα μέλη μας να είναι προσεκτικοί στα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την ανανέωση της άδειας τους για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.
Τι χρειάζεται για την ανανέωση.
Το βιβλιαράκι της άδειας, μια φωτοτυπία ενός δελτίου κατοχής κυνηγετικού όπλου εν ισχύ, όσοι χρειάζονται νέο βιβλιαράκι οπωσδήποτε και δύο φωτογραφίες και μία αίτηση που γίνεται στο Σύλλογο. Παρακαλούμε να ελέγξετε τα δελτία σας πριν την επίσκεψη σας στο Σύλλογο, με ληγμένα δελτία κατοχής κυνηγετικού όπλου δεν ανανεώνετε η άδεια, καθώς και με πολύ παλιές φωτογραφίες.

Τι χρειάζεται για τις εξετάσεις νέων κυνηγών.
Φωτοτυπία της άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου ή βεβαίωση από την αστυνομία, δύο φωτογραφίες, μία αίτηση (δίνεται από τον Σύλλογο), αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας (εκκαθαριστικό εφορίας, ή βεβαίωση από τον Δήμο). Όσοι επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις μπορούν να εφοδιαστούν το ερωτηματολόγιο από τον Σύλλογο, να επισημάνουμε ότι όποιος δεν έχει θεωρήσει την άδεια του για επτά χρόνια χρειάζεται να δώσει εξετάσεις για νέος κυνηγός.
Παρακάτω ακολουθεί ένας σύνδεσμος με την φετινή ρυθμιστική και τις αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. http://www.ihunt.gr/content/ayti-einai-i-nea-rythmistiki οι κατά τόπους ρυθμιστικές θα εκδοθούν από τα αρμόδια Δασαρχεία.

Ωράριο λειτουργίας γραφείου συλλόγου για τον Αύγουστο 2015.
Τις Δευτέρες: 17/8, 09:00 ως 12:00. 24 και 31/8 από 17:00 ως 21:00.
Τρίτη ,Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17:00 ως 21:00.
Σαββάτο 09:00 ως 12:00 (εκτός της 15/8/15).

Τέλος να επισημάνουμε ότι οι άδειες φέτος θα είναι κατά δέκα ευρώ φθηνότερες από πέρυσι, αφού μετά από πρόταση του Δ.Σ. στην Γ.Σ. έγινε ομόφωνα δεκτή η μείωση της έκτακτης εισφοράς από 20 ευρώ που ήταν τα τελευταία χρόνια λόγο του μικρού αριθμού μελών του Συλλόγου, σε 10 ευρώ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους μία καλή κυνηγετική περίοδο χωρίς ατυχήματα, καλές και ευχάριστες εξόδους με σεβασμό στην φύση τα θηράματα και τη νομοθεσία που διέπει το κυνήγι, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε.

Πηγή: Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου