Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30.3.2016

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου συνεχίστηκε η επιτυχημένη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κυθήρων με την «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», η οποία ξεκίνησε μετά από αίτημα του Δημάρχου κ. Χαρχαλάκη. Το εργαστήριο κόμικς φιλοξενήθηκε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Ποταμού και συμμετείχαν πολλά παιδιά από όλο το νησί. 

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Λευθέρη και την Μαρία Σχινά για την φιλοξενία.
Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης συνεχίζονται και το προσεχές Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου. Το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 12:00 θα γίνουν τα καθιερωμέναπαιδικά προγράμματα υπό την επίβλεψη της υπαλλήλου του Δήμου κας. Γεωργίας Τσέρη και με τη συμμετοχή των εθελοντών μας. 

Ο ΣΙΓΟΥΡΟΜΑΝΩΛΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ!
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κυθήρων φιλοξενεί την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 18:30 τον αγαπητό σε όλους μας Μανώλη Δαπόντε (Σιγουρομανώλη) σε μια συνάντηση μνήμης που στόχο έχει να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν και να δώσει ερεθίσματα για το μέλλον. Ο αγαπητός μας Σιγουρομανώλης εγκαινιάζει τις «αποσπερίδες» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και θα μας ταξιδέψει σε εμπειρίες της πολυτάραχης ζωής του με στόχο να μάθουν οι νεώτεροι τη σύγχρονη ιστορία του τόπου μας από έναν άνθρωπο με πολλές μνήμες και θύμησες.

Πηγή: kythira.gr
Φωτογραφία: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου