Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8.3.2016

Ολοκληρώθηκε εντός της συμβατικής του προθεσμίας ένα πολύ σημαντικό έργο στο Δήμο μας, η ανακαίνιση και συντήρηση πέντε δημοτικών χώρων υγιεινής (WC): Πλατείας Χώρας, Καραβά, Πλατείας Μητάτων, Εκκλησίας Μητάτων και Πλατειάς Άμμου. 
Οι εργασίες περιελάμβαναν γενική ανακαίνιση και συντήρηση των εγκαταστάσεων, των υδραυλικών και των ειδών υγιεινής. Το νοικοκύρεμα στις συγκεκριμένες υποδομές είναι πολύ σημαντικό καθώς οι δημοτικοί χώροι υγιεινής εξυπηρετούν όχι μόνο τους μονίμους κατοίκους, αλλά κυρίως τους επισκέπτες του νησιού μας και πρέπει να παρουσιάζουν μια εικόνα καθαριότητας και ευπρέπειας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών υπήρξε διαρκής συνεργασία του αναδόχου με τους κατά τόπους Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων κ.κ. Δημήτρη Καλλίγερο (Κυθήρων), Γιώργο Σκλάβο (Μητάτων) και Γιώργο Τσάκο (Καραβά), καθώς το συγκεκριμένο έργο αφορούσε στην ικανοποίηση παλαιών σχετικών αιτημάτων τους.

Οι εργασίες κόστισαν 19.039€ μετά την σημαντική έκπτωση που επιτεύχθηκε στη δημοπρασία και ανάδοχος ήταν η τεχνική εταιρεία ΑΙΓΕΥΣ Α.Ε..

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου