Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΒΟΙΩΝ 21/1

Στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Την πίτα ευλόγησε ο π.Παναγιώτης Αρώνης ο οποίος μετά την τελετή ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή δύναμη στους Δασκάλους ,στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του σχολείου κύριος Μειμέτης Παρασκευάς καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και ευχόμενος μια καλή χρονιά σε όλους .Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Ανδρέας Σαραντίτης αφού ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την συλλογική προσπάθεια όλων ,έκανε μια αποτίμηση του έργου του συλλόγου που η προσφορά του είναι σπουδαία και ανεκτίμητη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Κουτσονικολής και Καλογερίνης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου η κυρία Δουμάνη Σοφία , Αλεξάνδρα Χαραμή Γεωργακάκου Κατερίνα, Θεοδούλη Σπυριδάκου και Δέσποινα Παπούλη. Επίσης η Γυμνασιάρχης κυρία Γιώτα Κολυβοδιάκου ,ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κύριος Ιωάννης Μιχαλέτος, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων ,γονείς και κηδεμόνες των παιδιών. 
Ευχόμαστε στα μέλη του συλλόγου , στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, καλή δύναμη κάθε επιτυχία στο τόσο σημαντικό έργο τους που εκπαιδεύει και μορφώνει τους αυριανούς πολίτες του τόπου μας.


Πηγή: Δέσποινα Βαγγελόγλου 
(facebook)
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου