Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟ

Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας, κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στη δική μας διοίκηση, σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική περίοδο όπου αυτό συνέβαινε πολύ περισσότερες.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μηνάς Κορώνης είναι σε αποστολή του Δήμου στο εξωτερικό, 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι κλινήρεις και κάποιοι δεν μπόρεσαν να έρθουν στο νησί από την Αθήνα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Από πού λοιπόν συμπεραίνετε τα περί διάλυσης; Πολύ θα ήθελαν κάποιοι να έχει διαλυθεί η παράταξή μας, αρκετοί επένδυαν σε αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και αυτό θα αποδειχθεί και σε λίγους μήνες περίτρανα.
Η παράταξή μας, περήφανη για το έργο της, για το ότι έφερε έργα σχεδόν 25 εκατομμυρίων στο νησί (έργα τα οποία η παράταξη του κ. Μεγαλοκονόμου υποσχόταν χωρίς να υλοποιεί), για το ότι μέσα σε μόλις 4 χρόνια διπλασίασε τον προϋπολογισμό του Δήμου καταργώντας τις κατατμήσεις δαπανών, για το ότι επανέφερε τη λειτουργικότητα στις δημοτικές υπηρεσίες, συνεχίζει το έργο της και θα το συνεχίσει μέχρι και το τέλος του 2023, ανανεωμένη, ισχυρή και με απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου μας.

Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου