Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡHΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2019

Φίλες και Φίλοι,
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, που ταλανίζεται από μια πολύχρονη οικονομική κρίση, η οποία έχει εξελιχθεί σε κρίση θεσμών και αξιών, έχοντας επηρεάσει αναπόφευκτα σε μεγάλο βαθμό και την τοπική αυτοδιοίκηση, θεωρώ ύψιστο χρέος ως πολίτες, να συστρατευτούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με συναίνεση και αλληλεγγύη για να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές.
Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,
Μετά από ώριμη σκέψη και αφουγκραζόμενος την κοινωνία, σας δηλώνω σήμερα δημόσια ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Κυθήρων-Αντικυθήρων. Σας καλώ να συμπορευτούμε όλοι μαζί, με αγάπη για τον τόπο μας, με εξωστρέφεια, με διαφάνεια, με προτάσεις και ειλικρίνεια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο.
Από σήμερα, οι συνεργάτες μου και εγώ, ανοίγουμε μια μεγάλη συζήτηση με την κοινωνία, ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα, με νέους αλλά και έμπειρους δημότες, με ανήσυχο πνεύμα που έχουν διάθεση για προσφορά, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας.
Ξεκινάμε με καθαρή στόχευση να οριοθετήσουμε ένα νέο δρόμο για το δήμο μας, διεκδικώντας δυναμικά ευρωπαϊκούς, εθνικούς και περιφερειακούς πόρους, αξιοποιώντας την εμπειρία των ανθρώπων μας, την ψηφιακή τεχνολογία και όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Σύντομα θα παρουσιάσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού μας, με τις οποίες θα πορευτούμε στην νέα αυτοδιοικητική περίοδο.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς κομματικά στεγανά και ταμπέλες να διεκδικήσουμε τον τόπο που μας αξίζει με όρεξη, τόλμη, ήθος και εντιμότητα, βάζοντας πάντα πρώτα τον άνθρωπο.

Παναγόπουλος Δημήτριος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Κυθήρων-Αντικυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου