Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Π.Υ. ΜΟΛΑΩΝ

Ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την προσφορά προς την Υπηρεσία μας τεσσάρων ελαστικών για την επαναλειτουργία πυροσβεστικού οχήματος το οποίο βρισκόταν σε ακινησία λόγω φθοράς των ελαστικών του, αλλά και άλλων υλικών πυρόσβεσης διάσωσης και εξειδικευμένου ορειβατικού  εξοπλισμού διάσωσης, χρηματικής αξίας πλέον των τριών χιλιάδων ευρώ.
Η αυτόβουλη αυτή ενέργεια της εταιρείας σας είναι άξια συγχαρητηρίων και μας τιμά ιδιαίτερα αυξάνοντας την επιχειρησιακή δεινότητα της Υπηρεσίας μας.
Επίσης αναδεικνύει την κοινωνική ευθύνη που σας διακρίνει και το έμπρακτο πλέον ενδιαφέρον σας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος  και της  ανθρώπινης ζωής  των πολιτών της περιοχής μας.
Ελπίζουμε πως το παράδειγμα σας θα αποτελέσει Φάρο για την ευαισθητοποίηση του κοινού αισθήματος.
Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε και τις ολόψυχες ευχές μας για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής προσωπικής και επιχειρηματικής σας προσδοκίας.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την ανάδειξη αυτής της σπουδαίας προσφοράς η παρούσα επιστολή θα αναρτηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Ο Διοικητής
Ευθύμιος Μιχαλόπουλος
Επιπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου