Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ


Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης:
1. Δέχθηκε στο Δημαρχείο το πρωί της Τρίτης 26/11 τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Νικόλαο Μουμούρη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του Γυμνασίου και του Λυκείου Κυθήρων. Ο κ. Δήμαρχος τον ενημέρωσε ότι εντός των επομένων ημερών υπογράφεται από το Δήμο σύμβαση ύψους 74.000€ με αντικείμενο την κτιριακή συντήρηση του Γυμνασίου και Λυκείου.
2. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον ενημέρωσε ότι ο Δήμος Κυθήρων θα δημοπρατήσει εντός του Δεκεμβρίου το έργο της συντήρησης και ανακαίνισης του κτιρίου του πρώην Επαρχείου Κυθήρων, στο οποίο θα μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα. Παράλληλα του ζήτησε ενίσχυση του Α/Τ με νέα περιπολικά οχήματα.
3. Επικοινώνησε με το νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Θεόδωρο Κλιάρη ΛΣ, ζητώντας τη συνδρομή του Λιμενικού για την πραγματοποίηση αυτοψίας - ελέγχου στον ιστορικό Φάρο Απολυτάρας Αντικυθήρων, μετά τον σεισμό της 27ης Νοεμβρίου, όπου η πρόσβαση γίνεται μόνο δια θαλάσσης. Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το μνημείο δεν υπέστη ζημιές.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων ευρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ και να συμμετάσχει στις διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου και Δ.Σ. στο ανώτατο θεσμικό όργανο εκπροσώπησης των Δήμων της Χώρας.
Παράλληλα θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και στελέχη της Κυβέρνησης για τρέχοντα ζητήματα του Δήμου.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου