Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/9

Το Ωδείο Αναγέννηση Κυθήρων ξεκίνησε και φέτος την λειτουργία του στο Λιβάδι Κυθήρων. Μια καινούργια διδακτική χρονιά με ιδιαιτερότητες και αλλαγές που ελπίζουμε να μας φέρει πολλές χαρές και μεγάλες συγκινήσεις όπως γίνεται με συνέπεια και αγάπη εδώ και σχεδόν 14 χρόνια.
Για τον μήνα Σεπτέμβρη έχουν ήδη ξεκινήσει τα ατομικά μαθήματα  πιάνου, αρμονίου, κιθάρας, ηλεκτρικής κιθάρας, ντραμς, βιολιού, παραδοσιακής κρητικής λύρας, μπουζουκιού, ακορντεόν και τραγουδιού με τους παλιούς και νέους καθηγητές στο γνωστό χώρο πάνω από το κατάστημα ηλεκτρικών του Νίκου Κασιμάτη (με είσοδο από την πίσω πλευρά του κτηρίου).
Από τον μήνα Οκτώβρη, μετά την μετακίνησή μας σε νέο χώρο που ετοιμάζεται ήδη και πάλι στο Λιβάδι Κυθήρων, θα λειτουργήσουν και τα ομαδικά μας μαθήματα. Με ανανεωμένο πρόγραμμα,  και έμψυχο δυναμικό!!!
Ενημερώνουμε επίσης ότι το Ωδείο έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας και προτού μας επισκεφτείτε θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2736037070 και 6947366578 ή με e-mail odeiokithanagenisi@gmail.com

Καλή και μελωδική σχολική χρονιά!!!

Πηγή: Ελένη Κοκολάκη
Ωδείο Αναγέννηση Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου